Povežite se s nama

Crna kronika

Uhićene tri osobe u Rijeci i Matuljima zbog dilanja kokaina i marihuane

Objavljeno

na
Po završetku kriminalističkih istraživanja koja su proveli policijski službenici Policijske postaje Opatija i II. policijske postaje Rijeka zbog sumnje na počinjenje kažnjivih radnji iz domena zlouporabe droga prijavljena su tri hrvatska državljanina.

Riječ je o 42-godišnjem hrvatskom državljaninu kojeg je policija zaustavila 27. ožujka na području Matulja i kod kojeg je pronađeno nekoliko vrećica s više od deset grama kokaina te oko 1,5 grama marihuane. Dan ranije, 26. ožujka na širem riječkom području u prometu su zaustavljena hrvatski državljani, starosti 27 i 22 godine s dvije vrećice marihuane ukupne težine oko 17 grama.

Po završetku kriminalističkih istraživanja zbog sumnje na počinjenje kaznenih djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama kazneno su prijavljeni 42-godišnjak zaustavljen na matuljskom području i 27-godišnjak zaustavljen na širem riječkom području, dok je zbog neovlaštenog posjedovanja droge protiv 22-godišnjaka podnijet optužni prijedlog sukladno Zakonu o suzbijanju zlouporaba droga.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram