Povežite se s nama

Crna kronika

Uhićene tri osobe zbog provala u ugostiteljske objekte i hotel u Opatiji

Objavljeno

na
Policijski službenici Policijske postaje Opatija dovršili su kriminalističko istraživanje nad trojicom hrvatskih državljana zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni trojac tijekom 27/28. veljače na području Liburnije provalio u ugostiteljski objekt i kiosk iz kojih su uz alkoholna pića otuđili i druge predmete.  Osim toga, sumnjiče se i za počinjenje kaznenih djela oštećenja tuđe stvari jer su na istom području oštetili dijelove inventara na jednom hotelu i zdravstvenom objektu, kao i druge predmete na javnom prostoru.

Ovim kaznenim djelima oštećeno je trgovačko društvo  iz Zagreba, dva hotelijerska i ugostiteljsko društvo kao i zdravstvena ustanova iz Opatije. Ukupna počinjena materijalna šteta utvrdit će se naknadno.

Po završetku istraživanja, zbog sumnje u počinjenje navedena dva kaznena djela teške krađe provaljivanjem te četiri kaznena djela oštećenja tuđe stvari, trojica osumnjičenika su kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram