Povežite se s nama

Crna kronika

Uhićene tri osobe zbog provala u ugostiteljske objekte i hotel u Opatiji

Objavljeno

na


Policijski službenici Policijske postaje Opatija dovršili su kriminalističko istraživanje nad trojicom hrvatskih državljana zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni trojac tijekom 27/28. veljače na području Liburnije provalio u ugostiteljski objekt i kiosk iz kojih su uz alkoholna pića otuđili i druge predmete.  Osim toga, sumnjiče se i za počinjenje kaznenih djela oštećenja tuđe stvari jer su na istom području oštetili dijelove inventara na jednom hotelu i zdravstvenom objektu, kao i druge predmete na javnom prostoru.

Ovim kaznenim djelima oštećeno je trgovačko društvo  iz Zagreba, dva hotelijerska i ugostiteljsko društvo kao i zdravstvena ustanova iz Opatije. Ukupna počinjena materijalna šteta utvrdit će se naknadno.

Po završetku istraživanja, zbog sumnje u počinjenje navedena dva kaznena djela teške krađe provaljivanjem te četiri kaznena djela oštećenja tuđe stvari, trojica osumnjičenika su kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram