Povežite se s nama

Crna kronika

Uhićeno pet osoba u Rijeci i Viškovu zbog dilanja kokaina, amfetamina i marihuane

Objavljeno

na

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga Policijske uprave primorsko-goranske proveli su kriminalističko istraživanje nad petero hrvatskih državljana, starosti od 31 do 40 godina, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela iz domene zlouporabe droge.

Policija ih sumnjiči da su radi stjecanja protupravne imovinske koristi, u razdoblju od prosinca 2020. pa do srpnja 2021. godine, na području grada Rijeke i ostalih dijelova Primorsko-goranske županije, nabavljali, skladištili i preprodavali drugim osobama, kao i davali na trošenje, drogu marihuana, amfetamine i kokain.

Tijekom kriminalističkog istraživanja provedena je i pretraga vozila, doma i prostorija na području Rijeke i Viškova kojima se petero osumnjičenika koristi, gdje je pronađeno oko 860 grama droge marihuana, 700 grama amfetamina, 45 grama droge kokain, novac, dvije digitalne vage i drugi predmeti koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenih djela.

Poradi osnova sumnje u počinjenje kaznenih djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama, završetkom istraživanja je svih petero osumnjičenika kazneno prijavljeno mjerodavnom državnom odvjetništvu i predano pritvorskom nadzorniku.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram