Povežite se s nama

Vijesti

Ukida se zabrana rada nedjeljom

Objavljeno

na
“Zbog povoljne epidemiološke situacije izmjenom Odluke o radnom vremenu i načinu rada u djelatnosti trgovine za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19 ukida se zabrana rada nedjeljom, uz pridržavanje općih protuepidemijskih mjera i posebnih uputa i preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo”, objavili su u priopćenju iz Nacionalnog stožera Civilne zaštite.

24.4 objavili da se ne radi nedjeljom

Mjesec dana trajala je zabrana rada nedjeljom za većinu trgovina, a odluka je naišla na veliko nezadovoljstvo brojnih poduzetnika.

“Radno vrijeme trgovina vraćeno je na radno vrijeme prije proglašenja epidemije, uz nekoliko iznimki. Trgovine koje će imati organizirano radno vrijeme duže od 10 sati morat će imati dvokratno radno vrijeme s pauzom između dvije smjene, koja traje najmanje jedan sat, radi dezinfekcije prostora.

Nedjeljom i blagdanima neće biti dopušten rad osim kioscima, pekarnicama, trgovinama kruhom i pekarskim proizvodima i trgovinama na benzinskim postajama”, rekao je Božinović 24. travnja na press konferenciji.

 

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram