Povežite se s nama

Sport

Ulaznice za nogometni spektakl na Kantridi u prodaji već od srijede

Objavljeno

na
Nakon što je službeno objavljeno odigravanje utakmice između HNK Rijeke i NK Maribora pod nazivom Povratak na Kantridu, brojni navijači Rijeke s nestrpljenjem očekuju 08. rujna kada će se svi zajedno na jedan dan vratiti na Kantridu.

S obzirom na veliki interes navijača za vjerovati je da će tribine stadiona Kantrida ponovno biti pune, voljenim stadionom će se opet zaoriti navijačke pjesme, a kroz nekoliko dana bit će otkriveno i kakvu koreografiju sprema klub navijača Armada.

Zaljubljenici u najvažniju sporednu stvar na svijetu moći će uživati u prvoj utakmici Rijeke, koja će nakon čak tri godine odigrati utakmicu pod legendarnim stijenama Kantride. Stadion je to koji svakom strastvenom navijaču HNK Rijeke sa sigurnošću zauzima posebno mjesto u srcu, zbog čega će ova utakmica zasigurno imati posebnu draž.

Kako bi svi navijači na vrijeme osigurali svoje mjesto pod stijenama, ulaznice u prodaju kreću već od srijede, 22. kolovoza, po cijeni od 30 kuna za tribinu D i F. Cijena ulaznice za centralna tribinu B i C  iznosi 50 kuna te za centralnu tribinu A 80 kuna. U prodaji će biti i obiteljska ulaznica po cijeni od 30 kuna koja uključuje dijete u pratnji roditelja.

Ulaznice će u pretprodaji biti moguće kupiti u Dallas Music shopu, u Croatia Recordsu te Foto reviji, ali i online putem sustava mojekarte.hr.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram