Povežite se s namaBrojni ulični zabavljači i gledatelji okupili su se 12. lipnja na Korzu, povodom manifestacije „Večer uličnih zabavljača“ koju je Grad Rijeka organizirao u sklopu Dana sv. Vida. Nastupi žonglera, klaunova, hodača na štulama oživjeli su Korzo, a gledatelji su imali priliku oslikati lice te sudjelovati u radionici izrade žonglerskog rekvizita.

Dvosatni program otvorila je plesna grupa Flash Dance Unit iz Rijeke te Đon Kesten – žongler, lakrdijaš, konstruktor, majstor i šeprtlja. Dvije klaunese Pistacija i Đumbus zabavile su najmlađe svojim humorističnim nastupom, žonglerska skupina Čupakabra svojom cirkuskom izvedbom, a ulični show modeliranja balona i glazbe – Baloooni show nasmijao je i djecu i odrasle.

Mađioničar Andrej Škedel izveo je Midi verziju iluzionističkog showa „Omađijaj me“, a skupina Ri Run (Rijeka Parkour) pokazala je umijeće kretanja i akrobatskih skokova.

U plesnom programu održani su brojni performansi, predstavio se Plesni centar Salsero, Vatrene mažoretkinje i plesna grupa Flame.

Moja Rijeka