Povežite se s nama

Vijesti

Unija Kvarnera preko Ustavnog suda traži ukidanje naplate Krčkog mosta

Objavljeno

na
Unija Kvarnera zadnjeg je dana 2018. godine predala zahtjev Ustavnom sudu Republike Hrvatske za ukidanje naplate mostarine na Krčkom mostu. Predsjednik Unije Marko Boras Mandić se, bez obzira na Ustavni sud, nada da će ministar prometa Oleg Butković ipak imati sluha za ukidanje naplate.

Marko Boras Mandić misli da Primorci zaslužuju biti ravnopravni građani u Republici Hrvatskoj i podsjeća da je Krčki most jedini u Hrvatskoj na kojem se naplaćuje mostarina, a otplaćen je prije 30 godina.

“Vjerujem i dalje da će ministar održati obećanje. Obzirom da se to nije dogodilo do kraja godine, mi smo postupak pokrenuli pred Ustavnim sudom. Početak je godine, budimo optimisti i vjerujemo da će ministarstvo donijeti tu odluku i da ćemo ubuduće na Krk ići bez tog harača”, rekao je Boras Mandić za Radio Rijeku.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže