Povežite se s nama

Vijesti

Unija Kvarnera preko Ustavnog suda traži ukidanje naplate Krčkog mosta

Objavljeno

na


Unija Kvarnera zadnjeg je dana 2018. godine predala zahtjev Ustavnom sudu Republike Hrvatske za ukidanje naplate mostarine na Krčkom mostu. Predsjednik Unije Marko Boras Mandić se, bez obzira na Ustavni sud, nada da će ministar prometa Oleg Butković ipak imati sluha za ukidanje naplate.

Marko Boras Mandić misli da Primorci zaslužuju biti ravnopravni građani u Republici Hrvatskoj i podsjeća da je Krčki most jedini u Hrvatskoj na kojem se naplaćuje mostarina, a otplaćen je prije 30 godina.

“Vjerujem i dalje da će ministar održati obećanje. Obzirom da se to nije dogodilo do kraja godine, mi smo postupak pokrenuli pred Ustavnim sudom. Početak je godine, budimo optimisti i vjerujemo da će ministarstvo donijeti tu odluku i da ćemo ubuduće na Krk ići bez tog harača”, rekao je Boras Mandić za Radio Rijeku.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

07.12.2023.
8.12.2023. u vremenskom trajanju od 7:00 sati do 16:00 sati izvodit će se radovi na sanaciji kolnika u Ulici Vrlije kč.br 3 i 5, odnosno (od raskrižja Glavanićeva ulica – Vrlije – Put Bože Felkera do raskrižja Vrlije – Ulica Slavka Krautzeka). Vozila će moći prometovati Ulicom Put Bože Felkera prema Trgu Viktora Bubnja.

Fiuman Plus

Društvene mreže