Povežite se s nama

Vijesti

Upoznajte obnovljenu legendu – Fiat 500 Hybrid: mali automobil velikog karaktera i jasnog cilja!

Objavljeno

na


Paziti na prirodu može biti itekako zabavno ako vozite Fiat 500 Hybrid, inačicu legendarnog modela koja voli okoliš, ali i vaš novčanik!

Znate li da su prometna vozila najbrže rastući izvor emisija CO2, najvećeg uzroka klimatskih promjena? Klima i posljedice koje ostavljamo na nju naša su sve češća tematika, a da trebamo promijeniti mnoge navike kako bismo očuvali okoliš, postalo je očigledno.

Iako nam se možda čini da briga o okolišu uzima puno vremena i truda, već velika razlika koju možemo učiniti nadomak je ruke, vrlo je zabavna i u njoj ćete samo uživati!

Znate li o čemu govorimo? Hibridni automobil. Točnije, legendarni Fiat 500! Ovaj mali gradski automobil voli prirodu – ali i vaš novčanik, a čeka vas u PSC Primorju.

Hibridi štete manje, ali i troše manje!

Ako ne znate točno što je hibrid, niste jedini. Hibridi tek trebaju zauzeti redovno mjesto na našim cestama, a evo zašto biste se i vi trebali odlučiti za njega! Hibridni automobil koristi dva pogonska izvora, najčešće kombinaciju klasičnog motora s unutarnjim izgaranjem i elektromotora. Ovakva tehnologija dugoročno je isplativija – njome se štedi ne samo na gorivu već i održavanju, jer se manje troše neki elementi poput kočnica. 

Fiat 500 slijedi trendove ekonomičnosti i brige o okolišu, pa je tako i njegova hibridna inačica bombastičan prijelaz na novu tehnologiju uz staru ljepotu i šarmantan stil.

Njegov hibridni sustav funkcionira tako da tijekom kočenja i usporavanja obnavlja energiju i skladišti ju u bateriji te ju koristi za ponovno pokretanje motora u načinu Stop & Start i za pomoć tijekom ubrzavanja. Ova tehnologija omogućuje isključivanje motora s unutarnjim izgaranjem prebacivanjem u neutralni položaj, čak i pri brzinama manjim od  30 km/h, a nadzorna ploča, koja prikazuje informacije o hibridnom sustavu, informira vozača kada treba prebaciti!

I ono što se prirodi najviše sviđa, u usporedbi s prethodnikom, hibridna verzija umanjuje emisiju CO2 do čak 30 posto – bez ometanja performansi, dok su sjedala izrađena od reciklirane plastike iz oceana i okoliša, uz klasični dizajn na koji smo navikli. Nema sumnje – auto koji voli prirodu, a vi ćete još više voljeti njega!

Zvuči kao moj novi auto!

Ovaj veseli i ekonomični automobil već se nalazi kod domaćih trgovaca Fiata, a u Rijeci ćete ga pronaći u salonu PSC Primorje na Martinkovcu. Jedino bi odabir varijante mogao biti slatka muka – naime, morat ćete se odlučiti za jedan od šest paketa opreme. Opremljen Fiat 500 Hybrid do registracije stoji nešto manje od 103 tisuće kuna, što ga čini jednim od povoljnijih hibrida na tržištu, a početni model s opremom Lounge, kupca će stajati samo 99.350 kuna.

A kako biste bili sigurni da je Fiat baš za vas, uz kupnju automobila u PSC Primorju, osigurana vam je i usluga Fiat 5+, što podrazumijeva jamstvo od 5 godina, osmogodišnje jamstvo na prohrđavanje, trogodišnje jamstvo na lak te 5 godina FIAT Asistencije – pomoć na cesti 24 sata, 365 dana u godini.

Automobil koji voli okoliš postat će vaš najdraži partner na cesti, a istovremeno ćete znati da ispunjavate svoju dužnost prema prirodi. A i vaš će vam novčanik biti zahvalan zbog isplativosti i ekonomičnosti ovog simpatičnog modela!

Vrijeme za testnu vožnju?

(promo)

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram