Povežite se s namaU sklopu programa Upoznajmo svoj grad da bismo ga više voljeli u subotu, 28. ožujka s početkom u 10 sati građani imaju priliku uz stručno vodstvo posjetiti Atletsku dvoranu Kantrida i nogometni stadion na Kantridi.

Ovaj obilazak prilika je za upoznavanje s poviješću riječkog nogometnog stadiona koji je uvršten u listu 10 najatraktivnijih nogometnih stadiona na svijetu i Atletskom dvoranom, a tijekom posjeta građani će imati priliku i nešto više saznati i o planovima izgradnje novog stadiona na Kantridi.

Okupljanje zainteresiranih je u 9,20 sati na autobusnoj stranici Trg Republike Hrvatske (stanica pokraj McDonaldsa, tj. bivše “Slavice”), a do Kantride će se putovati javnim gradskim autobusom linije 1. Građani koji dolaze vlastitim prijevozom, grupi se mogu pridružiti na autobusnoj stanici iznad stadiona (u smjeru Opatije) u 9,50 sati.

Za sudjelovanje u subotnjem obilasku nije potrebna posebna najava ili potvrda dolaska, a sve dodatne informacije mogu pružiti:

“Upoznajmo svoj grad da bismo ga više voljeli” je volonterski projekt Centra tehničke kulture Rijeka koji se provodi već petu godinu zaredom, a namijenjen je svim građankama i građanima u kojem se organiziranim predavanjima i obilascima, jedanput mjesečno, najčešće subotom, građane upoznaje s bogatom poviješću, tradicijom i kulturom Rijeke i okolice.

Grad Rijeka