Povežite se s nama

Vijesti

Urbani separe u Kružnoj ulici na meti vandala

Objavljeno

na

Problem vandalizma u centru Rijeke i dalje i i više nego očit, a to su, nažalost, najbolje ove subote doznali aktivisti udruženja Urbani separe koji se posljednjih godinu dana trudili učiniti Kružnu ulicu što ugodnijom za prolazak i boravak.

Kružna je tako u zadnje vrijeme bila u zelenom ruhu zahvaljujući njima, no taj njihov trud određeni pojedini nažalost ipak ne cijene dovoljno te su vandali uništili jednim dijelom taj zeleni kutak.

“Noćas su vandali pokušali uništiti Urbani separe u Kružnoj! Točno godinu dana pribojavamo se da će doći ovaj dan. Danas su penzići planirali farbati separee, tako da je bilje već uklonjeno i pokušat će se spasiti. Dođite danas i pomozite Udruzi umirovljenika i u znak prosvjeda protiv vandalizma. Ako imate i možete – ponesite jednu sadnicu sa sobom. Ne mogu oni čupati koliko mi možemo saditi! Kružna zauvijek”, poručuju iz udruženja Urbani separe.

Kako doznajemo, ovaj slučaj vandalizma je prijavljen policiji, na terenu su bili u komunalni redari, a vrijedni aktivisti već rade na saniranju štete.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram