Povežite se s nama

Vijesti

Uređuje se sigurnije raskrižje na Srdočima

Objavljeno

na




U sklopu prioriteta mjesnog odbora Srdoči, odvijaju se radovi na uređenju raskrižja ulica Mate Lovraka, Bartola Kašića i Miroslava Krleže. Sve kako bi prometovanje bilo sigurnije, bolje i preglednije.

A sigurnost u prometu prvo počinje od nas samih – bez obzira jesmo li vozači ili pješaci. Povećanje sigurnosti odnosi se na izgradnju cestovnih otoka i kanaliziranje prometa, te na proširenje sjevernog nogostupa u ulici Mate Lovraka na koji će se postaviti i stupići.

Osim navedenog, rubnjaci cestovnog otoka oličit će se naizmjeničnim crvenim i bijelim poljima, te će ispred samih otoka, obilježiti polja za razdvajanje tokova prometa. Predloženo rješenje odnosi se na bolje kanaliziranje prometa, što će donekle poboljšati preglednost i smanjiti brzinu u odnosu na postojeće stanje.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže