Povežite se s nama

Mozaik

Urnebesna komedija “Kerovi” uskoro u Centru Gervais

Objavljeno

na
Hit komedija “Kerovi” bit će izvedena 15. listopada u Centru Gervais u Opatiji,  s početkom u 20 sati. Predstava koja je oduševila publiku širom regije i rasprodala sve dvorane u kojima je igrala.

Predstava “Kerovi“ urnebesna je komedija, i za vrlo kratak period je osvojila mnogobrojne nagrade na festivalima, ali najveća nagrada i priznanje jeste – dva sata neprestanog smijeha i  suza  gdje god je predstava odigrana. 

Glumci – Aleksandar Srećković Kubura  i Srđan Timarov napravili  su sjajan glumački posao, a predstava obiluje komunikacijom  i interakcijom sa publikom.

Neobičnost ove kazališne priče je ta što se po prvi put možemo čuti monologe, i to 14 rasa pasa. Neki od tih monologa su najizvođeniji monolozi na prijemnim ispitima prestižnih kazališnih akademija. Gledajući predstavu, publika po prvi put ima priliku da na krajnje zanimljiv način sazna šta to psi misle o nama – ljudima, pričajući o ljubavi, prijateljstvu i odanosti. Također, shvatiti ćemo za šta nas to psi optužuju, te kako mi ljudi zloupotrebljavamo njihovu dobrotu i odanost.

Predstava „Kerovi“ će publiku nasmijati i rasplakati, ali i natjerati da se zapitaju kakvi smo „ljudi“ svom kućnom ljubimcu. 

Ulaznice u prodaji preko sustava mojekarte.hr.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram