Povežite se s nama

Vijesti

Uručena donacija KBC-u Rijeka skupljena kroz manifestaciju „Noć šampiona Matulji 2019.“

Objavljeno

na
Predsjednik Županijske skupštine Erik Fabijanić i zamjenica načelnika Općine Matulji Eni Šebalj uručili su ček u iznosu od 30.906,25 kn predstojnici Klinike za pedijatriju KBC-a Rijeka prof. dr. sc Jeleni Roganović za kupnju monitora za nadzor životnih funkcija.

Sredstva su prikupljena kroz manifestaciju „Noć šampiona Matulji 2019.“ koju je organizirao Boksački klub “Šampion” Rijeka i Hrvatski boksački savez pod pokroviteljstvom Primorsko-goranske županije i Općine Matulji. “Riječ je o plemenitoj inicijativi od plemenitog sporta boksa i samih boksača koji su ovaj događaj i organizirali. Primorsko-goranska županija u akciju se uključila kao pokrovitelj i kad smo tražili povoljnu lokaciju na kojoj bi se događaj održao pokazalo se da je dvorana u Matuljima izuzetno prikladna”, rekao je Fabijanić.

Prof. Roganović uz zahvalu na donaciji istaknula je da se radi o uređaju koji bilježi osnovne životne funkcije djeteta i potreban je kod djece koja boluju od malignih bolesti jer primaju vrlo agresivnu citostatsku terapiju koja može imati akutne neželjene učinke, te je izuzetno važno detektirati bilo kakve momentalne nepravilnosti. S tim aparatom bitno im se olakšava rad jer imaju bolji pregled nad stanjem pacijenata.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram