Povežite se s nama

Vijesti

Uskoro kreće izgradnja vodovodnog ogranka u Rožmanićima i Dujmićima

Objavljeno

na


Početkom travnja kreće izgradnja četiri vodovodna ogranka ukupne dužine 386 metara u Rožmanićima i Dujmićima na području Kostrene.

Budu li to vremenske prilike omogućavale, početak radova planiran je za 8. travnja, a radovi bi trebali potrajati 120 kalendarskih dana tijekom kojih je predviđeno zatvaranje ceste za sav promet. Kako bi se tijekom izvođenja radova omogućilo redovno pražnjenje kućnih kanti i preuzimanje otpada, izvođač radova koordinirat će aktivnosti s djelatnicima Komunalnog društva Čistoća.

Riječ je o investiciji Komunalnog društva Vodovod i kanalizacija d.o.o. iz Rijeke, vrijednoj približno 392 tisuće eura. Radove će izvoditi tvrtka DINOCOP d.o.o. iz Omišlja, a stručni nadzor obavljat će Ured ovlaštenog inženjera građevinarstva Zorana Samaržije Hranilovića iz Rijeke.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže