Povežite se s nama


Politička scena u Opatiji u posljednje vrijeme je sve samo ne dosadna, a kako se skorašnji lokalni izbori budu sve više približavali, nema sumnje da će biti i sve zanimljivije.

Na čelu Grada Opatije posljednjih osam godina nalazi se Ivo Dujmić, koji je u dva navrata slavio kao kandidat SDP-a, no u svibnju ove godine kandidat te stranke za opatijskog gradonačelnika bit će ipak njegov aktualni zamjenik Fernando Kirigin.

Dujmić je zbog toga istupio iz SDP-a te je najavio izlazak na izbore kao nezavisni kandidat, što je izazvalo podijeljenje reakcije među opatijskom javnosti.

Portal Fiuman.hr ovog je tjedna dogovorio opširniji intervju s oba gradonačelnička kandidata tijekom kojih će se otvoriti zaista brojne teme koje su bitne za Opatijce, stanovnike jednog od najbogatijih gradova u Hrvatskoj. O čemu smo sve razgovarali s Dujmićem i Kiriginom, kakva su njihova razmišljanja i planovi za Opatiju tijekom iduće četiri godine, moći ćete doznati tijekom druge polovice sljedećeg tjedna, za kada je planirana objava intervjua.