Povežite se s nama

Vijesti

Uskoro ponovno avio linije iz Rijeke za Split, Dubrovnik i Osijek

Objavljeno

na
Hrvatski zrakoplovni prijevoznik Trade Air (C3/TDR) očekuje odluku vlade za PSO linije i odmah nakon toga spreman je obnoviti promet na tim domaćim linijama. Radi se o linijama iz Osijeka za Rijeku i Pulu, iz Rijeke za Split i Dubrovnik te iz Pule za Split. U razmatranju su i još neke dodatne nove domaće linije.

Kako je za Avioradar potvrđeno iz Trade Aira, početak prometa bi mogao biti od 18. srpnja ukoliko bude sve dogovoreno s vladom.

Novost je promjena zrakoplova. Umjesto prijašnjih zrakoplova tipa Let L-410 Turbolet u najmu od češkog zrakoplovnog prijevoznika Van Air Europe (V9/VAA) sada je planu veći zrakoplov tipa Saab SF-340 (na slici) koji bi bio unajmljen od poljskog zrakoplovnog prijevoznika SprintAir (P8/SRN), javlja AvioRadar.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram