Povežite se s nama

Mozaik

Uskoro se održava 6. Craft Fest Grobnik

Objavljeno

na
U sklopu bogatog programa Proljeće Čavja 2024. održat će se i 6. “Craft Fest”, kao sjajan nastavak “Filipje”, blagdana sv. Filipa i Jakova, koji se svečano obilježava prvoga dana svibnja. Neki od najboljih hrvatskih “craftera” će u subotu, 04. svibnja, u drevnom frankopanskom Kaštelu Grada Grobnika točiti svoja piva, a za dobru će se zabavu pobrinuti Old School Band.

Na Grobniku će pivoljupce razveseliti: Brewtiga, Drivenik Brewery, King`s Brew, Pivovara Međimurski lepi dečki, Pivovara Morčić i Pivovara Podrum. Da se pivo ne degustira na prazan želudac, pobrinut će se Udruga Palentar koja će kuhati grobničku palentu kompiricu, a za ostalu ugostiteljsku ponudu pobrinut će se caffe bar Centar. Svoje će suhomesnate proizvode ponuditi OPG Franjul, a sireve OPG Frankulin. Kako bi uživanje u izvrsnim pivima bilo potpuno, posjetitelji na info-pultu mogu nabaviti svoju staklenu kriglu koju će ponijeti kao sjećanje na ovu feštu malih majstora pivara, a mogu i okušati sreću te na tomboli osvojiti pršut ili druge nagrade.

6. “Craft Fest Grobnik” organizira Udruga Palentar uz pomoć Općine Čavle i Turističke zajednice Općine Čavle. Festival craft piva i sjajne zabave započet će u 17 sati uz slobodan ulaz.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže