Povežite se s nama

Mozaik

Uskoro se otvara Kuća kostrenskih pomoraca

Objavljeno

na
U petak 1. prosinca 2023. održat će se svečano otvorenje Interpretacijskog centra Kuća kostrenskih pomoraca.

Protokolarni dio otvorenja za uzvanike (uz poziv), predviđen je u 14 sati, a od 16 do 18 sati prigodni program i organizirani obilasci  za mještane. U programu otvorenja na Trgu sv. Barbare tijekom cijelog popodneva nastupat će poznati kostrenski glazbenici Lado Bartoniček, Katja Budimčić Sabljar, Lucija Stipanović i ŽVS Luštrin.

Interpretacijski centar izveden je na tri etaže s površinom od 260 kvadrata. Optimalan broj  posjetitelja koji istovremeno mogu razgledavati  eksponate i koristiti multimediju je 30. S obzirom da se na dan otvorenja očekuje velik broj posjetitelja organizirane su vođene ture s trajanjem od 20-tak minuta, a vrijeme čekanja na ulazak u Kuću posjetitelji će moći ugodno provesti uz glazbu i okrijepu na  natkrivenom prostoru ispred Narodne čitaonice u Sv. Barbari.

Mještani će Kuću kostrenskih pomoraca moći razgledati i u subotu 2. prosinca od 10 do 17 sati te u nedjelju 3. prosinca u popodnevnim satima kada se u Sv. Barbari održava program za djecu Mića Mikulna i svečano paljenje blagdanska rasvjete i prve adventske svijeće predviđeno u 17 sati.

U ponedjeljak 4. prosinca na Barbarinu, Kuća kostrenskih pomoraca bit će otvorena od 17 do 20 sati.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže