Povežite se s nama

Crna kronika

Uvjetna kazna zatvora muškarcu koji uporno vozi bez položenog vozačkog ispita

Objavljeno

na


Uvjetnom kaznom zatvora kažnjen je jučer 36-godišnji hrvatski državljanin na Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Rijeci zbog višekratnog činjenja prekršaja u prometu.

Spomenutog recidivista su dan prije, 21. travnja, zaustavili policijski službenici na području Delnica dok je upravljao osobnim vozilom, delničkih registracijskih oznaka, bez vozačke dozvole.

Provjerom je ,naime, utvrđeno kako 36-godišnjak nema položeni vozački ispit za upravljanje vozilom niti jedne kategorije, a u protekle tri godine zbog počinjenja navedenog prekršaja proglašen je krivim u četiri pravomoćne sudske odluke.

Zbog opetovanog činjenja navedenog prekršaja, nadležna sutkinja odredila mu je uvjetnu kaznu zatvora od 20 dana ako okrivljenik u roku godine dana ne počini jedan ili više prekršaja u prometu. Također je donijela odluku i o trajnom oduzimanju osobnog vozila kojim je okrivljeni 36-godišnjak počinio prekršaje.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže