Povežite se s nama

Mozaik

Uz donaciju i vlastitu dobru želju stavite svoju kuglicu na bor na Korzu

Objavljeno

na


Kuglice dobrih želja građanima će na štandu na Korzu pored zgrade Gradske uprave biti dostupne danas, u četvrtak, od 9:30 do 20 sati.

U organizaciji Udruge studenata biotehnologije Sveučilišta u Rijeci, a u suradnji s Gradom Rijeka, sedmu godinu zaredom uoči početka Rijeka Adventa organizirana je humanitarna akcija Kuglice dobrih želja.

Kako je objasnila jedna od sudionica akcije, studentica Marta Bučić, ove je godine pripremljeno 500 kuglica koje građani uz donaciju od 30 kuna mogu uzeti, u nju upisati svoje dobre želje i potom ih, ukoliko žele, objesiti na bor na Korzu. „Ove godine prikupljena sredstva bit će donirana Udruzi Svjetionik koja radi s djecom i mladim s teškoćama u razvoju i njihovim obiteljima. Plan nam je da na Korzu budemo danas i sutra, sve dok se sve kuglice ne prodaju. Interes je svake godine velik, stoga svi koji žele neka požure i dođu po svoju kuglicu“, rekla je Bučić.

Dobre želje u kuglicama su ostavili i riječki gradonačelnik Marko Filipović i njegova zamjenica Sandra Krpan, oboje zadovoljni što mogu sudjelovati u ovoj već tradicionalnoj akciji.

„Svima želim puno sreće i zdravlja u nadolazećoj godini. Za naš grad želim da svi zajedno stabilno brodimo dalje, da imamo što povoljnije vremenske prilike, jer svjedoci smo poplava koje će nam izgleda postati sve učestalije u budućnosti, da se nastave sve javne i privatne investicije koje su trenutno u tijeku, da bude što više novih radnih mjesta. Ulazimo u najveselije doba u godini, ovih dana započinje i program Rijeka Adventa i nadam se da ćemo svi zajedno veselo ući u 2023. godinu“, poručio je Filipović i dodao kako se nada da će i ove godine sve želje, odnosno kuglice naći svoje mjesto na boru na Korzu.

Dobrim željama pridružila se i zamjenica Krpan. „Riječanima želim da provedu ugodne blagdanske dane koji se pred nama i nadam se da će naš bor uskoro biti pun dobrih želja građana“, poručila je Krpan.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

28.11.2022.
Dana 29.11.2022.godine počinju radovi na održavanju kanalizacijskog kolektora u ulici Janka Polića Kamova. Za vrijeme izvođenja radova promet će se odvijati prema privremenoj prometnoj regulaciji, te se mole sudionici na poštivanje iste. Radovi će se provoditi u noćnom terminu (21-06 sati).Predviđeni završetak radova je 30.1.2023.godine

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram