Povežite se s nama

Crna kronika

Uz lukobran kod 3. maja pronađen mrtav muškarac u moru

Objavljeno

na

IlustracijaRiječka Lučka kapetanija pronašla je u četvrtak navečer mrtvo tijelo 78-godišnjeg muškarca za kojim se tragalo, u moru uz lukobran brodogradilišta 3. Maj, priopćeno je u petak iz Ministarstva mora, prometa i infrastrukture.

Tijelo 78-godišnjeg muškarca, hrvatskog državljana, pronađeno je nedugo nakon što je za njim sinoć pokrenuta akcija traganja u riječkom akvatoriju, temeljem dojave policije u Nacionalnu središnjicu za usklađivanje traganja i spašavanja na moru (MRCC Rijeka) u 18,44 sati. U potragu je odmah isplovio brod riječke Lučke kapetanije.

Detaljne informacije o nestalome J. S. (1941.), državljaninu Hrvatske, dao je njegov sin, koji je obavijestio nadležne službe da je njegov otac tijekom dana isplovio vlastitom brodicom, ali se nije vratio u predviđenom vremenu. Brodicu nestaloga policija je pronašla privezanu za bovu, 20-tak metara od obale mjesne športske lučice Kantrida, ali bez traga nestalome.

Nedugo nakon pokretanja potrage, oko 20 sati službenici riječke Lučke kapetanije pronalašli su tijelo nestalog 78-godišnjeg muškarca uz vanjsku stranu lukobrana brodogradilišta ‘3. Maj’.

O pronalasku je obaviještena Postaja pomorske policije Rijeka, čiji službenici su preuzeli tijelo. Za sve daljnje informacije u ovom slučaju nadležna je Policijska uprava Primorsko-goranska, navodi se u priopćenju Ministarstva mora, prometa i infrastrukture, javlja Hina.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

37. Balinjerada u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram