Povežite se s nama

Vijesti

Uz moderni riječki Hexarei centar za poduke u Rijeci ostvarite najkvalitetnije znanje te uspjeh iz matematike i fizike

Objavljeno

na


Dolaskom Hexarei centra za poduke (OŠ, SŠ, fakulteti), pripremu za državnu maturu (SŠ) i nacionalne ispite (OŠ)iz mnogima najtežih predmeta matematike i fizike, Rijeka postaje epicentar inovacije u obrazovanju. Smješten u srcu grada, ovaj moderni centar predstavlja revoluciju u pristupu učenja i svladavanja znanja. Ovaj centar nije samo još jedan centar za poduke već je to mjesto gdje se učenje pretvara u inspirativno iskustvo.

U današnjem sve kompleksnijem svijetu, znanje je ključno je za uspjeh. Centar učenicima pruža načine i resurse koji su potrebni da postanu lideri u zahtjevnim predmetima. Želimo da svaki učenik izađe iz naših vrata s osjećajem samopouzdanja i sposobnosti da se suoči s bilo kojim izazovom iz matematike i fizike, ističe Antonia Tomić, profesorica matematike te osnivačica Hexarei centra.

Ono što ovaj centar čini jedinstvenim je njihov pristup učenju. Umjesto tradicionalnih metoda podučavanja matematike i fizike, ovdje se koriste inovativne tehnike i tehnološki napredni alati kako bi se potaknulo dublje razumijevanje i kvalitetno svladavanje gradiva. Učenje u ovom centru je jako detaljno i temeljito gdje matematika i fizika postaju zabava, aradi predavača imam odlične ocjene iz matematike i hvala im na tome, a nadodala bih da se samim time osjećam kao da sam dio nečeg važnog i inspirativnog, kaže Zara, jedna od polaznica centra.

Hexarei nije samo za učenike osnovnih i srednjih škola. Centar nudi i posebne programe za studente fakulteta, pomažući im u savladavanju zahtjevnih kolegija iz matematike i fizike. Osim redovnih poduka, Hexarei organizira i različite dodatne aktivnosti poput natjecanja, predavanja gostujućih stručnjaka iz industrije i eksperimentalnih radionica te slično. „Naš cilj je potaknuti kreativnost i inovativno razmišljanje kod naših učenika te ih želimo pripremiti ne samo za ispite, već i za stvarne izazove koji ih čekaju u budućnosti, objašnjava jedan od vrsnih predavača u centru.

Ako tražite siguran put do uspjeha u školovanju u matematici i fizici, onda ste sigurno na pravom mjestu. Ovdje će vaše znanje procvjetati, a strast za učenjem će se razviti. Pridružite se revoluciji u obrazovanju i krenite na put boljoj budućnosti s Hexarei centrom na lokaciji u poslovnoj zgradi u Zagradu, na adresi Prolaz Marije Krucifikse Kozulić 2, 51000 Rijeka, a za polaznike van Rijeke omogućujemo i mogućnost online nastave u realnom vremenu i okruženju.

Za sva pitanja, informacije, upise kontaktirajte nas putem:

broja telefona 095 805 5957 ili 091 906 8220, pozivom, SMS, putem Vibera ili WhatsAppa,

S Hexarei-em do cilja!

S radošću vas očekujemo!

 

(promo)

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže