Povežite se s nama

Vijesti

Uz pomoć gradskih kamera neogovorni vozači kažnjeni sa 116 tisuća kuna

Objavljeno

na
Grad Rijeka nakon probnog razdoblja sredinom kolovoza krenuo je s kažnjavanjem neodgovornih vozača koji se nepropisno zaustavljaju ili parkiraju u strogom centru grada te time uvelike utječi na protočnost prometa.

Odlučili smo provjeriti kakvi su rezultati rada kamera u prvom razdoblju, a to su iz Direkcije za prometno redarstvo Odjela za komunalni sustav Grada Rijeke za Fiuman i otkrili.

“Tijekom prvih 21 dan, odnosno prva tri cijela tjedna rada, putem sustava automatskog nadzora nepropisno parkiranih i zaustavljenih vozila utvrđeno je 1.065 prekršaja. Najčešće sankcionirani prekršaji su prekršaji parkiranja vozila na dijelu ceste gdje je izražena “Zabrana zaustavljanja i parkiranja“ te na mjestima rezerviranim za vozila dostave. Izdano je 1065 Obavijesti o počinjenom prekršaju. U prva tri tjedna po izdanim Obavijestima o počinjenom prekršaju naplaćen je iznos od 116.220,00 kuna”, poručili su iz gradske uprave.

Najveći broj situacija evidentirao je uređaj koji nadzire Adamićevu ulicu i Jadranski trg (39,18%), a nakon njega uređaj na križanju Ulica Riva, Riva Boduli i Ivana Zajca (21,29%).

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram