Povežite se s nama


Turistička zajednica Općine Kostrena obavještava o održavanju kazališne predstave „Zaboravi Hollywood“ kojom se zaključuje ovogodišnji program manifestacije “Jesen u Kostreni 2017.”.

U nedjelju, 29.10.2017. u 20:00 sati u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji održat će se predstava „Zaboravi Hollywood“ Teatra Gavran iz Zagreba.

Miro Gavran autor je teksta ove fantastične komedije čiji su glavni junaci profesionalan glumac i profesor na kazališnoj akademiji te mladi kazališni amater koji već godinama pokušava položiti prijemni ispit i postati profesionalac. Susret mentora i zanesenog učenika, zahvaljujući njihovim različitim karakterima, rezultirat će dramatičnim i komičnim sukobima, koji će uz izobilje humora razotkriti do kraja i njih dvojicu i glumačku profesiju.

Režija: Miroslav Međimorec

Glume: Željko Königsknecht i Jakov Gavran

Cijena ulaznice za predstavu iznosi 50,00 kuna, a za umirovljenike 30,00 kuna uz obavezno predočenje dokumenta kojim se potvrđuje umirovljenički status. Prodaja ulaznica vrši se putem sustava mojekarte.hr te u holu Narodne čitaonice jedan sat uoči početka predstave.