Povežite se s nama

Mozaik

Uz strazburšku steampunk atrakciju Ernest otvoreno 17. Ljeto na Gradini

Objavljeno

na


Sam kraj lipnja donio je 17. izdanje manifestacije Ljeto na Gradini koje će, ovog ljeta na najljepšoj pozornici na Kvarneru, svojim posjetiteljima ponuditi 21 manifestaciju. Ovogodišnji program nudi niz koncerata, predstava, jazz i klapskih nastupa, izložba, ali i gastronomskih delicija ovoga kraja.

Jučerašnje otvaranje Ljeta na Gradini uljepšala je Strazburška steampunk atrakcija Ernest. Bend djeluje od 2002. godine, a u svojim nastupima kombinira perkusije, gitare i bass-gitare, banjo i klavijature, instrumente kojima članovi u posebnom steampunk stilu od svakog koncerta čine plesni spektakl. Na čelu s Julienom Grayerom, koji utjelovljuje “Ernesta“, donose pravo putovanje u prošlost, priređujući tako nadrealni kabaret kojim oživljavaju omiljene likove iz steampunk romana, filmova i videoigara.

Band je svoj nastup započeo pri zalasku sunca, a večer su, u ambijentu svijeća, obilježili svojim kostimima, te vokalnim i instrumentalnim vještinama i energičnim nastupom.

Ovogodišnje otvaranje Ljeta na Gradini bila je ujedno i prilika da Francuska alijansa Rijeka proslavi svoje „Dane frankofonije 2022.“
Riječani su uživali, a vjerujemo da će uživati i u manifestacijama koje slijede, a to su koncerti Tine Vukov i Roberta Funčića, Darka Jurkovića Charlia i Jelene Radan i Pedra Abreu.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže