Povežite se s nama

Mozaik

Valentinovo će se obilježiti i u Kući kostrenskih pomoraca

Objavljeno

na
Za sve koji još nisu odlučili gdje i kako provesti Valentinovo, Centar kulture Kostrena ima prijedlog! Dođite u Kostrenu, u Kuću kostrenskih pomoraca, dom ljudi koje kroz život vodi ljubav.

Zbog ljubavi prema moru odlaze, zbog ljubavi prema voljenima se vraćaju doma. Upravo su zbog ljubavi i njihovi životi posebni i inspirativni pa su takve i njihove priče. Neke od njih mogu se čuti i tijekom vođenih obilazaka Kuće kostrenskih pomoraca koja će u srijedu na Valentinovo biti otvorena je od 17:00 do 20:00 sati.

Osim pričama, organizatori će posjetiteljima obilazak dodatno zasladiti čokoladom kao i posebnim pogodnostima – paketom od 2 ulaznice za cijenu 1

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže