Povežite se s nama

Mozaik

Valentinovo na Hilton Costabella način, romantični menu u restoranu The Kitchen

Objavljeno

na

Ljubav se živi svaki dan, no Valentinovo je divna prilika da napravite nešto posebno za svoju voljenu osobu i stvorite nove uspomene. Kako se čvrsto vjeruje da ljubav, između ostalog, ide i kroz želudac, složit ćemo se da su upravo ukusni zalogaji siguran poticaj za romantične uspomene.

Meni s okusom ljubavi

Restoran The Kitchen hotela Hilton Rijeka Costabella, pobrinuo se da večera povodom dana zaljubljenih pruži zanimljive namirnice i sljedove koji će poslužiti kao uvertira u večer ljubavi.

Uz Cupid’s Kiss – koktel dobrodošlice, očekuje vas još četiri slijeda pažljivo pripremljenog menija: Goveđi carpaccio, Pljukanci s teletinom, Brancin i slatki završetak. Iako je hrana u glavnoj ulozi, večer će upotpuniti i živa muzika s početkom u 19:00, ambijent uz svijeće, ali i nagradne igre koje će zasigurno podići atmosferu.

Rezervacije su obavezne

Vrijeme večere je predviđeno od 19:00 h – 23:00 h, a cijena je 65,00 EUR po osobi, uz uključen koktel dobrodošlice i parking.

Mjesta se brzo pune pa je potrebno rezervirati svoj stol pozivom na 091 6142 206 ili putem e-maila: costabella.foodandbeverage@hilton.com.

S još jednom atraktivnom večerom prožetom ukusnim i lokalnim namirnicama, The Kitchen i Hilton Rijeka Costabella pokazali su svoju orijentiranost prema lokalnom stanovništvu, kao i njegu suživota turizma i prilika koje ovaj luksuzni hotelski lanac donosi Riječanima i njihovoj okolici. 

 

(promo)

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže