Povežite se s nama

Mozaik

Valentinovo na Hilton Costabella način, romantični menu u restoranu The Kitchen

Objavljeno

na

Ljubav se živi svaki dan, no Valentinovo je divna prilika da napravite nešto posebno za svoju voljenu osobu i stvorite nove uspomene. Kako se čvrsto vjeruje da ljubav, između ostalog, ide i kroz želudac, složit ćemo se da su upravo ukusni zalogaji siguran poticaj za romantične uspomene.

Meni s okusom ljubavi

Restoran The Kitchen hotela Hilton Rijeka Costabella, pobrinuo se da večera povodom dana zaljubljenih pruži zanimljive namirnice i sljedove koji će poslužiti kao uvertira u večer ljubavi.

Uz Cupid’s Kiss – koktel dobrodošlice, očekuje vas još četiri slijeda pažljivo pripremljenog menija: Goveđi carpaccio, Pljukanci s teletinom, Brancin i slatki završetak. Iako je hrana u glavnoj ulozi, večer će upotpuniti i živa muzika s početkom u 19:00, ambijent uz svijeće, ali i nagradne igre koje će zasigurno podići atmosferu.

Rezervacije su obavezne

Vrijeme večere je predviđeno od 19:00 h – 23:00 h, a cijena je 65,00 EUR po osobi, uz uključen koktel dobrodošlice i parking.

Mjesta se brzo pune pa je potrebno rezervirati svoj stol pozivom na 091 6142 206 ili putem e-maila: costabella.foodandbeverage@hilton.com.

S još jednom atraktivnom večerom prožetom ukusnim i lokalnim namirnicama, The Kitchen i Hilton Rijeka Costabella pokazali su svoju orijentiranost prema lokalnom stanovništvu, kao i njegu suživota turizma i prilika koje ovaj luksuzni hotelski lanac donosi Riječanima i njihovoj okolici. 

 

(promo)

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže