Povežite se s nama

Sport

Vaterpolisti Primorja doživjeli još jedan poraz u Marseilleu

Objavljeno

naVaterpolisti Primorja Erste Bank ni u svojoj utamici protiv Primorca iz Crne Gore na Euro kupu u Marseilleu nisu uspjeli ubilježiti pobjedu.

PRVA ČETVRTINA

Utakmicu je započeo pogodak Tima Putta i njegovo isključenje u napadu poslije. Pavličević koristi igrača više za 1:1. Dvije minute kasnije Ivanković zabija za 2:1. Crepulja dobiva isključenje, a Tim Putt zabija drugi gol na utakmici za 2:2. Po Grgurevićevom isključenju time-out zove trener Voštić, kratku pauzu iskorištava Aksentijević za 2:3. Potom Čunko dobiva isključenje, a Crepulja je precizan za 3:3. Klupa Primorca zove time-out, a Pavličević sekundu prije kraja utakmice zabija za vodstvo od 4:3.

DRUGA ČETVRTINA

Četvrtinu započinju isključenja Grgurevića i Peroša, ali tek ovo drugo domaćini utakmice iskorištavaju za 5:3 i pogodak Gopčevića. Pavličević dobiva isključenje, ali se nakon nekoliko promjena posjeda sve završava time-outom ekipe Marseillea. Babić dobiva isključenje, ali se u sljedećem napadu sve rješava trećim golom Putta za 5:4. Zatim isključenje dobiva Tkač, ali promjenom strana sve se rezultira time-outom klupe Primorja. Točku na i četvrtine ipak stavlja gol Crepulje za 6:4.

TREĆA ČETVRTINA

Četvrtinu otvara isključenje Blažića. Zatim vodstvo naših protivnika podebljavaju Gopčević za 7:4 i Crepulja za 8:4. Mačić dobiva isključenje, a Peroš koristi igrača više za 8:5. Potom pogodak postiže i Brubnjak za 8:6. Uskoro Mačić vraća vodstvo na 9:6. Time-out zove klupa Primorca, Putt dobiva isključenje, a isključenje koristi Krijestorac za 10:6. Gopčević dobiva isključenje, a u igraču više precizan je Srđan Aksentijević za 10:7. Po isključenju Krijestorca, trener Voštić zove time-out, a po isteku igrača više Vrlić zabija za 10:8. Crepulja vraća rezultat na +3 i 11:8, no pet sekundi prije kraja Mačić radi peterac, a siguran je Rakovac za 11:9.

ČETVRTA ČETVRTINA

Čunko isključenjem otvara četvrtinu, a Gopčević zabija za 12:9. Ivanković i Blažić dobivaju isključenje. U promjenama strana ponovno Ivanković zabija za 13:9. Vishnyakov dobiva isključenje, a u promjeni strana opet je precizan Ivanković za 14:9. Vishnyakov ponovno dobiva isključenje, a igrača više realizira Tim Putt za 14:10. Tim nakon toga dobiva isključenje i to treće, a promjenom strana Vrlić zabija za 14:11. Krijestorac dobiva isključenje, a trener Voštić zove time-out. Naši ne iskorištavaju igrača više, Čunko dobiva treću osobnu pogrješku, klupa Primorca zove time-out i precizan je Crepulja za 15:11. Sekundu prije kraja za 16:11 zabija Gopčević i zaključuje utakmicu.

“Ovom utakmicom naši su dečki završili europsku etapu u ovoj sezoni, ipak možemo biti izuzetno zadovoljni postignutim i prikazanim. Protivnici su bili ipak nešto posloženiji od nas, no međutim ravnopravna borba u segmentima utakmice nas potiče i daje nadu u pozitivan sportski razvoj ove mlade ali i perspektivne ekipe”, istaknuli su iz kluba nakon utakmice.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram