Povežite se s nama

Sport

Vaterpolisti Primorja doživjeli novi poraz, ovog puta bolja je bila Budva

Objavljeno

naVaterpolisti Primorja Erste Bank prošlog vikenda poraženi su i u drugom kolu Regionalne lige, a ovog puta pobjedu su odnijeli igrači Budve.

PRVA ČETVRTINA
Prvu loptu osvajaju domaćini. Blažić radi pogrješku koju kažnjava Vukmirović za 1:0. Nakon što Razmadze brani Puttov šut u idućem napadu Tim skrivljuje peterac za pogodak Bogdanovića i 2:0. Potom Rakovac staje na loptu pogotkom za 2:1. U sljedećem napadu ponovno Vukmirović matira Čubranića za 3:1. Mitrović na Brubnjaku dobiva isključenje, no udarac Rakovca brani blok Vukmirovića. Ponovno je naša lopta no Brubnjak krivim bacanjem ponovno vraća loptu domaćinima. Isključenje dobiva Tkač, a Čubra brani Franetov šut. Brubnjak puca no golman Budve brani. Nakon nekoliko promjena strana trener Pejaković zove time out. Čunko uzima loptu, a Puttov šut brani bijela trinajstica. Ćetković i Petrić pucaju no bez gola. 32 sekunde prije kraja Mitrović pogađa za 4:1. Kraj četvrtine donosi Brubnjakov šut.

DRUGA ČETVRTINA
Domaćini ponovno prvi dolaze do lopte. Aksentijevićev šut brani Ćetkovićev blok. Rakovac gubi loptu i dobiva isključenje, a igrača više koristi Franeta za 5:1. Puttov šut ponovno brani Ramadze. Iz istog slijedi kontra koju ponovno Franeta realizira za 6:1. Perošev udarac u sljedećem napadu brani golman bijelih, lopta se odbija do Rakovca koji poentira za 6:2. U sljedećem napadu Vukmirović ponovno pogađa za 7:2. Trener Hinić zove time-out, nakon čega kapetan Peroš zabija za 7:3. Lobov udrac brani Čubranić za novu kontru naših koja se ne iskorištava. Peterac na Augustiju radi Ćetković, a siguran u izvođenju je Aksentijević za 7:4. Potom iz igre zabija Stojčić za +4 i 8:4. Vukmirović osvaja loptu, a Babić griješi i radi igrača više za bijele. Trener Pejaković zove time-out, koji rezultira golom Ćetković za 9:4 i kraj četvrtine.
TREĆA ČETVRTINA
I nakon “poluvremena” domaćini su prvi uzeli loptu. Nakon Aksentijevićevog uzimanja lopte na dva metra, Čunko je izborio isključenje, a obranom Rakovčevog udarca stvara se nova neugodnost pred našim vratima. Ipak Čubra brani kontru, a Stojčić radi isključenje nakon čega trener Hinić zove time-out. Minuta pauze dobro djeluje na dečke te Brubnjak zabija za 9:5. Franeta radi isključenje, a krivo bacanje našeg golmana i dobrom reakcijom Budve rezultira novim Ćetkovićevim golom za 10:5. Perošev šut brani bijela trinajstica no lopta ipak ne završava u golu. Trener Pejaković zove time-out. Ipak obranom dolazimo u poziciju ispred gola Budve i u naizgled bezizlaznoj situaciji Aksentijević zabija za 10:6. Nekoliko promjena strana, kontra faulova… Rakovac radi isključenje, a Franeta ponovno rješava igrača više u korist domaćih za 11:6. Neatraktivni šut naših završava četvrtinu.
ČETVRTA ČETVRTINA
I posljednju četvrtinu započinju bijeli. Ipak njihov napad rezultira našom kontrom koja ipak ne završava kako je zamišljeno. Blažić uzima loptu te Ćetković pri istom radi isključenje. Pri igraču više Blažić zabija za 11:7. Branimo sljedeći napad, a kapetan Duje zabija iz kontre za 11:8. Putt dobiva isključenje, a Stojčić sa stative zabija za ponovnih +4 i 12:8. Mala nepažnja prilikom dodavanja stvara novo pozicioniranje Budve pred našim golom, a nešto kasnije i u našem golu pogotkom Danilovića za 13:8. Vukmirović izlazi van, a dobro raspoloženi Peroš zabija za 13:9. Ipak obranom Čubranića lopta odlazi u korner za još jedan napad Budve koji rezultira još jednom pogotkom Franete za 14:9. Brubnjakov oduzeta lopta stvara polukontru Budve, Peroš radi isključenje, a klupa Budve zove time-out. Iznimno dobra rješenja Budve u prekidima pokazuju se i u ovom napadu pogotkom Lobova sa stative za 15:9. Nekoliko izmjena strana i počasni pogodak Augustija za dvoznamenkasti rezultat s obje strane 15:10 i kraj utakmice.
“Nakon objektivnog pogleda na konačan rezultat utakmice po četvrtinama, konačan rezultat može se pripisati možda malo slabijim startom u utakmici jer kako je dalje tekla utakmica grešaka bilo manje, a golova više. Ipak moramo napomenuti da je ova utakmica odigrana bez centra (op.a. Vrlić suspenzija od prošle utakmice, Paparić na oporavku), koji svakako doprinosi boljem napadu. Domaćinima moramo čestitati na boljem izvođenju prekida, odnosno dobroj realizaciji igrača više. A sada slijedi reset glava na devetosatnom putovanju do Rijeke”, poručili su iz Primorja nakon ovog poraza.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram