Povežite se s nama

Sport

Vaterpolisti Primorja prekinuli negativni niz uvjerljivom pobjedom protiv Slovenaca

Objavljeno

naVaterpolisti Primorja EB ove su subote napokon prekinuli negativni niz te su slavili nad protivnikom iz Kopra rezultatom 18:7.

PRVA ČETVRTINA

Prvu loptu osvajamo mi, ali napad se kontrafaulom brzo prekida. Isključenje dobiva Khmelevskikh, Čunko zabija za 1:0. Nakon izmjena strana atraktivnim šutom s pet metara zabija Aksentijević za 2:0. U novom našem napadu isključenje dobiva Dimitrijevič a Vrlić zabija za 3:0. Nakon toga trener Kopra zove minutu predaha. U napadu koji je slijedio Blažić dobiva isključenje, ali ipak uspijevamo obraniti igrača više. U nekoliko napada na našoj strani ipak je lopta u našim rukama. Lopta dolazi do Putta, a Gržetič šalje loptu u korner. Napad Kopra, Čubra šalje u korner. Nakon nekoliko bezidejnih napada trener Hinić zove igrače na minutu predaha. Četvrtina završava lošim udarcem Kopra na naša vrata.

DRUGA ČETVRTINA

Nakon nekoliko napada, isključenje dobiva Dimitrijevič no ne realiziramo igrača više. Drugo isključenje dobiva Blažić. U našem napadu broj sedam dobiva osobnu pogrješku, a pri igraču više za 4:0 zabija Brubnjak. Kopar ne rješava napad pogotkom. U sljedećem napadu broj pet dobiva isključenje, a sa stative zabija Tim Putt za 5:0. Nesporazumom gostujućih igrača osvajamo loptu, a Aksentijević zabija za 6:0. U napadu Kopra isključenje radi Brozovič, a naši dečki ne uspijevaju brzom reakcijom doći do pogotka. Ipak u drugom pokušaju Tkač zabija za 7:0. Babić dobiva isključenje, a klupa Kopra zove time-out koji rezultira pogotkom Khmelevskikha za 7:1.

TREĆA ČETVRTINA

Prvi napad je naš, gol zabija Vrlić za 8:1, a napad Kopra brani Čubra. U sljedećem napadu Rakovac, zamjenski kapetan zabija za 9:1. Napad Kopra odlazi van igrališta. Isključenje dobiva Campomelo, a Tkač iskorištava igrača više za 10:1. Nekoliko atraktivnih šuteva igrača s plavim kapicama zaustavlja bijela jedinica.  Dimitrijević  trećom osobnom odlazi u kućicu, a Tim Putt zabija za 11:1. Parabola Lagonigla ulazi u naša vrata za 11:2. Nakon kontrafaula Kopra u našem napadu atraktivno zabija Mislav Vrlić za +10 i 12:2. Manjak koncentracije u našoj obrani koristi Galič za 12:3. U drugom pokušaju iste situacije, Čunko zabija za 13:3. Babić izlazi van i završava četvrtina.

ČETVRTA ČETVRTINA

Ponovno naša prva lopta. Nakon promjena stranka, Blažić dobiva 3. isključenje, a Khmelevskikh zabija za 13:4. Nakon oduzimanja lopte u našem napadu, u tranziciji Aksentijević dobiva osobnu pogrješku. Pri isteku igrača više Zadev zabija za 13:5. Ponovno ispred naših vrata grešku za isključenje radi Augusti.  U napadu koji slijedi prazan prostor koristi Tkač za 14:5. U konfuznoj situaciji od nekoliko šutera, loptu u gol stavlja Augusti za +10 i 15:5. Babić dobiva isključenje, a gol postiže Zadev za 15:6. Za 16:6 zabija Vrlić. Osvajanjem lopte grešku radi … A trener Hinić zove time-out. Igrač više efektivno rješava Putt za 17:6. Zadev zabija za 17:7. Tin Brubnjak zabija za 18:7 i kraj četvrtine.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram