Povežite se s nama

Vijesti

Vatrogascima Malog Lošinja uručeno priznanje za najpothvat

Objavljeno

na

Uručivanje nagradeDanas je u Petrinji organizirana smotra vatrogasaca na kojoj je upriličeno dodjeljivanje  priznanja za najpothvat u vatrogastvu za 2019. godinu.

Naime, u listopadu 2019. godine JVP Mali Lošinj je sudjelovao na zahtjevnoj intervenciji spašavanja života šesnaestogodišnjaka koji je na otoku Cresu ostao zarobljen u špilji dugačkoj 50 m koja ponire u dubinu. Na intervenciji su sudjelovala tri vatrogasca: Saša Mandić, Branko Vojniković i Darko Badurina. Zahvaljujući iznimnoj sposobnosti i snalažljivosti trojice vatrogasaca na vrlo teškoj i nesvakidašnjoj intervenciji spašen je mladi život i izbjegnuta tragedija. Vatrogasci su još jednom takvim činom pokazali kako su spremni u opasnost dovesti i vlastiti život kako bi pomogli potrebitima. Za ovakav pothvat nominirani su i za Ponos Hrvatske.

Glavni vatrogasni zapovjednik Slavko Tucaković nakon obavljene smotre vatrogasaca uručio je vatrogascu Saši Mandiću i Javnoj vatrogasnoj postrojbi Grada Malog Lošinja priznanje za najpothvat u vatrogastvu u 2019. godini.
– Ponosan sam što imamo ovako hrabre i požrtvovne vatrogasce. Svi smo mi jedno, a jedan od nas je spasio, na ovoj izrazito teškoj intervenciji, jedan mladi život. Hvala Vam od srca na svemu što činite – rekao je glavni vatrogasni zapovjednik Slavko Tucaković.

Priznanje je primio vatrogasac Saša Mandić zahvalan što je nagradu mogao  primiti među svojim kolegama na terenu. – Sretan sam što sam ovdje s vama, i ponosan sam što ste moja braća – rekao je Saša Mandić te je nakon primanja priznanja otišao na nove zadatke u svoj Mali Lošinj.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram