Povežite se s nama

Vijesti

Već sredinom rujna gosti iz Mađarske premašili milijun noćenja na Kvarneru

Objavljeno

na
Odlične vijesti za Kvarner s mađarskog tržišta, ove godine gosti iz Mađarske su već u rujnu premašili milijun ostvarenih noćenja, što je 21% više od prošle godine i 20% više od 2019. godine. Štoviše, premašen je cjelogodišnji promet iz 2022. za 160.000 noćenja, a za 90.000 iz 2019. godine.

“Ovo su fenomenalne vijesti koje potvrđuju kako je Kvarner bio i ostao najtraženija hrvatska destinacija kamo putuje gotovo najveći broj gostiju iz Mađarske. Posljednjih godina mađarsko tržište izraslo je u jedno od 5 najznačajnijih emitivnih tržišta za Kvarner. Gosti iz Mađarske su većinom individualci, a Kvarner im je poznata i lako dostupna destinacija. Ulazak Hrvatske u Schengenski prostor posebice je u Mađarskoj pozitivno dočekana i to je ove godine definitivno bio još jedan plus koji je utjecao na ovako dobre rezultate.”

”Do kraja godine imamo još 3 mjeseca te vjerujemo da ćemo zahvaljujući našim aktivnostima ali i aktivnostima naših partnera trenutni rezultat i poboljšati. Ono što je sigurno da je ovo godina mađarskih gostiju na Kvarneru, na čemu im veliko hvala. Mi nastavljamo, kao i do sada, graditi svoj pozitivni imidž kako na drugim tržištima, tako i u Mađarskoj”, ističe Irena Peršić Živadinov.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

28.02.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa (Jelačićev trg 3) dana 02.i 04.03.2024. godine iznimno raditi od 6:30 do 13 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produljivati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže