Povežite se s nama

Mozaik

Večeras kreće nova sezona humoristične emisije ‘U zdrav mozak’ posvećena predsjedničkim izborima

Objavljeno

naVečeras na programima regionalnih televizija Kanal Ri, Mreža TV, TV Nova i Diadora TV kreće potpuno nova specijalna sezona svima poznate humoristične emisije „U zdrav mozak“ posvećena predsjedničkim izborima u Hrvatskoj, „U zdrav mozak: Predsjednik“. Na tu temu razgovaramo s voditeljem emisije i predsjedničkim kandidatom Davorom Jurkotićem.

Po čemu će se razlikovati ova „predsjednička“ sezona od dosadašnjih?

Ovo će po svemu biti potpuno drugačija sezona. Imamo potpuno novi vizualni identitet emisije, ali i napokon veliki studio koji stvarno izgleda dobro i svjetski. Sadržajno imamo dosta novosti. U svakoj drugoj epizodi uživo će nam se javljati Rećimir Arnautović iz samog središta Zagreba te razgovarati sa Zagrepčanima, ali i njihovim turistima na temu predsjedničkih kandidata. Daleko najzanimljiviji će biti razgovori s Koreancima (smijeh). Posjećivat ćemo i našu predivnu Liku i tamošnje stanovnike gdje ćemo provjeravati puls nacije, kako stoje glavni predsjednički kandidati. Mogu samo najaviti da će biti živo i veselo, a prema njima izbora niti ne treba biti (smijeh). U svakoj epizodi imat ćemo po jedan poziv, nešto što je nezaobilazno u našoj emisiji, opet na temu predsjedničkih kandidata. I šlag na kraju moju predsjedničku kandidaturu koja će se protezati kroz cijelu emisiju.

Vi ste stvarno mislite kandidirati na izborima?

Naravno, zašto ne?! Zar Hrvatska ne treba predsjednika koji će ukinuti poreze, namete, trošarine, Sabor, Vladu… Zar ne želimo veće plaće, veću Hrvatsku, više Jadranskog mora… Hrvati žele dobrostojeće političare, bolje automobile za ministre, političare koji će više i bolje krasti. Evo to su stvari zbog kojih ću dobiti izbore i pobijediti Kolindu i Milanovića. Ova predsjednička utrka neće biti neizvjesna jer pobjednik se već zna. Čovjek koji će pokositi Hrvatsku, Davor Jurkotić!

Emisija „U zdrav mozak: Predsjednik“ bit će vaš glavni predizborni alat?

Da, osim što ćemo se baviti ostalim tzv. glavnim kandidatima, bavit ćemo se i mojom kandidaturom, a kroz emisiju ću voditi izravno-neizravnu predsjedničku kampanju. Tijekom emisije tri puta tjedno skupljat ćemo potpise po cijeloj Hrvatskoj, ali i emitirati moje predizborne spotove. Neće biti nametljivo, skoro pola emisije (smijeh).

Već ste snimili veliki dio sezone. Kako su građani reagirali na vašu kandidaturu?

Ma prekrasno. Stvarno mi je drago da me naši obični građani podržavaju. Prilaze mi, čestitaju, traže predsjedničke autograme, slikaju se s mojom bahatom pojavom, jer moram biti bahat. Zar nisu to svi naši političari?!

Kada ćete početi skupljati 10.000 potpisa potrebnih za kandidaturu?

Već smo ih skupili! Ništa ne prepuštamo slučaju.

Vratimo se na emisiju. Zanimljivo je i to da ćete jedini donositi dnevne ankete preferencija glasača?

Da, to će biti po prvi puta u Hrvatskoj. Agencija Miksos Buls za nas radi veliku anketu sa statističkom pogreškom od +-49%. Na početku i na kraju svake epizode pratit ćemo kako stojimo mi, glavni predsjednički kandidati, Zoran Milanović, Kolinda Grabar-Kitarović, Miroslav Škoro i Davor Jurkotić.

Do kada će gledatelji moći pratiti predsjednički specijal?

Točno do izborne šutnje, do 20. prosinca. Emisije više neće trebati biti jer ću pobijediti u prvom krugu. Nakon toga imamo malu pauzu te 6. siječnja krećemo sa „klasičnom“ sezonom koja će ipak imati mnogo novosti, ali za to ćemo još pričekati.

Znači radit ćete i dalje emisiju, bez obzira na kandidaturu?

Naravno. Pripremamo još mnogo toga. Npr. još jedan specijal za proljeće. Pa ne mislite valjda da će me te velike obveze predsjednika republike omesti u tome da i dalje nazivam ljude (smijeh).

Osim na televiziji emisiju će gledatelji moći pratiti i na internetu?

Da, sve epizode, svaki segment emisije istoga dana kada se emitira na televiziji bit će objavljen i na našoj Facebook stranici te Youtube kanalu uzdravmozak.com. Naravno kao i moji predizborni spotovi.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram