Povežite se s nama

Sport

Večeras Opatija Fight Night 13 uz besplatni online prijenos

Objavljeno

na

ArhivaOpatija Fight Night je trenutno najdugovječnija profesionalna borilačka manifestacija u Hrvatskoj koja traje sad već punih 13 godina. Iako pandemija koronavirusa protekle dvije godine onemogućava da se OFN održi u svom punom formatu i sjaju na kakav su borilački fanovi u Opatiji naviknuli, tradicija se nastavlja te će ring ponovno stići u dvoranu “Marino Cvetković” ove nedjelje, 19. prosinca.

Te večeri s početkom u 19 sati održat će se šest borbi po K1 pravilima, a u glavnim ulogama naći će se mladi borci Opatija Fight Cluba. Opaijski junior Leon Devčić borit će se protiv Matea Prevežnika, a nakon njega u ringu će se naći OFC-ov Sanel Halačević kojem će suparnik biti Leonardo Sabati. Iz Svetog Mateja iz Viškova stiže Roko Benić koji će odmjeriti snagu s Nikolom Gojanijem. Nakon njih na redu je meč OFC-ovca Ivana Polića i Paola Grubiše, dok će domaće opatijske snage još predstavljati mladi Ian Priskić koji je ove godine postao prvak Hrvatske u kickboxingu, a nastupao je i na Europskom prvenstvu ove jeseni. Na samom početku u ringu će se naći i dva iskusna borca. Nakon što je Salahudinu Šukeu otkazao protivnik, u posljednji trenutak “uletio” je iskusni i poznati porečki borac Amel Dizdarević koji iza sebe ima čak stotinjak određenih amaterskih mečeva, a može se pohvaliti i titulom profesionalnog europskog WKU prvaka te će odraditi javni sparing.

“Vremena nisu naklonjena održavanju borilačkih evenata, ali želja nam je ipak bila zadržati tradiciju koju imamo već dulje od jednog desetljeća u Opatiji te omogućiti borilačkim fanovima  da još jednom pogledaju naše talentirane mlade borce uživo”, poručio je glavni trener OFC-a, Mladen Kranjčec.

Opatija Fight Night i ove će godine biti u moguće gledati besplatno uživo putem prijenosa na regionalnoj online mreži NoviNet, ali i na CroRingu.

Broj posjetitelja zbog propisanih epidemioloških mjera ne smije biti veći od 100, a ulaznice po cijeni od 50 kuna moći će se kupiti prije samog početka OFN-a na ulazu u opatijsku dvoranu. Posjetitelji su obvezni pridržavati se propisanih epidemioloških mjera.

Opatija Fight Night 13:
Amel Dizdarević – Salahudin Šuke
Leon Devčić – Mateo Prelesnik
Sanel Halačević – Leonardo Sabatti
Roko Benić – Nikola Gojani
Ian Priskić – Jan Frivarski
Ivan Polić  – Paolo Grubiša

Amel Dizdarević

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

18.07.2024.

TD Rijeka plus obavještava javnost kako je izvršena preregulacija dijela ulice Kučićki put između Fužinske ulice i Ulice Kampanja. Dosadašnja dvosmjerna regulacija prometa postaje jednosmjerna i to iz smjera Fužinske ulice prema Ulici Kampanja.

Fiuman Plus

Društvene mreže