Povežite se s nama

Mozaik

Velik interes Riječana za nadolazećom edukacijom za barmene

Objavljeno

na
U Rijeci će se, od 3. do 21. listopada, održati Škola barmena koju organizira Udruga konobara i barmena Hrvatske, dugogodišnji riječki ugostiteljski trening centar koji djeluje od 2003 godine.

Polaznici će, u navedenom periodu, moći naučiti sve što im je potrebno za izlazak na tržište rada i izgradnju karijere u dinamičnoj industriji.

S obzirom na to da u Hrvatskoj kronično fali ugostiteljskih djelatnika, mnogi to vide kao priliku za zaposlenjem i promjenom zanimanja te uopće ne čudi što je mjesec i pol unaprijed rezervirano više od pola slobodnih mjesta.

„Posljednjih godina prisutan je veliki interes za Školom barmena, kako među mlađim ljudima koji su tek u fazi izgradnje karijere, tako i među starijim ljudima koji su, zbog promjena na tržištu rada, odlučili promijeniti zanimanje i penziju dočekati u drugoj industriji. Svi naši polaznici s lakoćom pronađu posao u Hrvatskoj, a mnogima je cilj, nakon srednje škole, zaposliti se na kruzeru i proputovati svijet“ izjavio je predsjednik udruge Zoran Lukić.

Polaznici edukacije u tri tjedna naučit će sve o baznim alkoholnim pićima, recepturama i pripremi koktela u teoriji i praksi te menadžmentu i marketingu vođenja bara. Također će učiti flair (vještinu pripremanja koktela uz animaciju i show), osnove pive, vina i kave, a moći će degustirati i stotine vrsta različitih brendova alkoholnih pića.

Svi zainteresirani više o samoj Školi mogu pročitati na službenoj web stranici udruge, a na istom mjestu se mogu i prijaviti.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram