Povežite se s nama

Mozaik

Velika gužva na Beloj nedeji, Mostarcu stigli Milanović, Komadina, Filipović, Kirigin…

Objavljeno

na
Bela nedeja u Kastvu već je prvog dana privukla iznimno veliki broj posjetitelja, a naročito je bio posjećen subotnji večernji zabavni program tijekom kojeg su za ludi provod bili zaduženi Supercover band i Koktelsi.

Velika posjeta obilježila je Belu nedeju i na sam udarni dan – u nedjelju. Osim tisuća posjetitelja, kastavskom gradonačelniku u goste su stigli i ugledni političari, uglavnom njegovi SDP-ovi stranački kolege. Kastav je i ove godine posjetio predsjednik Zoran Milanović, a dobro druženje tijekom prekrasne nedjelje nisu propustili ni župan Zlatko Komadina, riječki gradonačelnik Marko Filipović, opatijski gradonačelnik Fernando Kirigin…

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže