Povežite se s nama

Sport

Velika pobjeda Primorjaša na gostovanju u Budvi

Objavljeno

naVaterpolisti Primorja EB ove su subote u 9. kolu Regionalne vaterpolo lige gostovali u Budvi gdje su igrali protiv VA Cattara. Riječani su u Crnoj Gori ostvarili iznimno uvjerljivu pobjedu rezultatom 15:9.

Prva četvrtina

Puno izgubljenih lopti naših igrača dovodi domaćine u prvo vodstvo koje se do kraja četvrtine kapitaliziralo u dva gola Mršića i Dončića dok je na našoj strani kapetan Peroš na kraju četvrtine smanjio prednost na 2:1.

Druga četvrtina

Nakon kratke pauze naš novo-stari član Bojan Car izjednačuje na 2:2, a s druge strane Pržica ponovno dovodi domaćine u vodstvo 3:2. Potom se ipak pokazuje stabilnost te naši u seriji golova Peroša, Rakovca i Putta, a nakon isključenja i time-outa trenera Hinića, povisuju rezultat na ugodnih +3 i 3:6.

Treća četvrtina

Četvrtina započinje pogotkom našeg kapetana Peroša za 3:7 i domaćinskim pogotkom Pržice za 4:7. Domaćini pogotkom Markovića zabijaju i novi pogodak za 5:7. Ubrzo Brubnjak vraća vodstvo na +3 i 5:8. Golovima Babića i Rakovca četvrtina završava rezultatom 5:10 i odlazimo na predah ususret posljednjoj četvrtini.

Četvrta četvrtina

Car i Mršić s pogotkom otvaraju četvrtinu i postavljaju rezultat na semaforu 6:11. Uskokovićev peterac realizira Brubnjak za +6 i 6:12. Marković iz kontre smanjuje na 7:12, a i udarac iz igre Vulića ulazi u naš gol za rezultat 8:12. Četvrti gol na utakmici postiže kapetan Peroš za 8:13. A nakon serije promašaja i oduzimanja lopti s obje strane, Marić zabija za 8:14. U posljednjih trideset sekundi domaćin Petrović skrivljuje peterac, koji zabija Augusti za 8:15. Ipak točku na i postavljaju domaćini trećim pogotkom Dragana Markovića za 9:15 i kraj utakmice.

Vaterpolisti Primorja su novu godinu, kao i nastavak sezone otvorili na najbolji mogući način – s 3 boda dolaze na Kantridu. Dobar je ovo zalog za pozicioniranje u prvih šest, što bi se i trebalo ostvariti uz pobjedu protiv Zadra sljedeći tjedan na domaćem terenu i koncentracijom protiv Galeba u Makarskoj tjedan nakon toga.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram