Povežite se s namaNakon što je 2014. godine u organizaciji Vespa kluba Rijeka na susret u Opatiju stiglo preko 400 Vespi iz raznih krajeva Europe, u nedjelju 15.05.2016. godine Vespa klub Rijeka organizira Vespa susret u Mošćeničkoj Dragi sa sljedećim rasporedom:

– 09 – 11 h prijave na susret, u Mošćeničkoj Dragi, zajedničko slikanje
– 11.30 polazak za Brseč, marenda, obilazak mjesta
– 13.15 polazak za Mošćenice, piće dobrodošlice, obilazak mjesta, posjet muzeju
– 15.00 polazak za Sv. Jelenu, ručak, piće dobrodošlice, podjela zahvalnica (piće nije uračunato u kotizaciju)

Nakon ručka susret službeno završava, druženje se nastavlja u sklopu Vespa Oldies Adriatic Tour u Mošćeničkoj Dragi. Kotizacija za Vespa susret je 100 kn. i plaća se prilikom prijave. Vožnja na susretu je cca 20-ak km.

Susret Vespi u Mošćeničkoj Dragi je jedna od karika Vespa Oldies Adriatic Toura, to je vožnja Vespama proizvedenim prije 1986. godine, na relaciji Umag – Dubrovnik od 14. do 22. svibnja 2016., a između ostalih gradova (Umag, Rovinj, Zadar, Šibenik, Split, Metković i Dubrovnik) domaćin je i Vespa klub Rijeka.

Osim članova hrvatskih Vespa klubova, na Vespa Oldies Adriatic Touru, sudjelovat će i mnogi strani državljani, iz zemalja kao što su Italija, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Srbija itd. Vespa Oldies Adriatic Tour je organiziran povodom 70 godišnjice nastanka Vespe. Ugostit ćemo stotinjak vespaša koji će biti smješteni na području Mošćeničke Drage, Lovrana, Opatije, Rijeke i okolnih mjesta, te ih, između ostalog, upoznati s ljepotama našega kraja, gastro delicijama, poviješću i drugim znamenitostima, poručuju organizatori.