Povežite se s nama

Vijesti

Veliko otvorenje novouređenog MaxMarta na Kukuljanovu

Objavljeno

na

Prilika za opremanje doma koju ne smijete propustiti

Ako ste odgađali kupnju nove perilice, sušilice, pećnice, ploče za kuhanje, hladnjaka, stolarije, keramike i sanitarija ili pak novi televizor, 5. lipnja je dan koji ste priželjkivali.

Požurite u srijedu, 5. lipnja u 9 sati na Kukuljanovo 450 (prostor dosadašnje Građe), jer otvorenje hrvatskog prodajnog lanca MaxMarta donosi sve to, s velikim pogodnostima i iznenađenjima. Atmosfera je dodatno zagarantirana zabavnim glazbenim programom uživo i besplatnom hranom i pićem za sve posjetitelje.  

Ukoliko želite preurediti i opremiti stan, kuću ili vikendicu pronaći ćete sve na jednoj lokaciji, jer MaxMart nudi 70.000 proizvoda, od elektro i vodo materijala, boja i lakova, rasvjete, alata, laminata i parketa, vrata, keramike i sanitarija i vrtnih garnitura do kućanskih uređaja i televizora.

Na čak 10.000 četvornih metara posjetitelje očekuju vrhunske ponude koje je zaista teško nadmašiti. Iznajmljivače bi mogao zaintrigirati izbor aparata za kavu, usisavača, parnih postaja ili pak posteljine i ručnika, ponuda je raznovrsna.

Ovaj hrvatski prodajni lanac je kreiran s modernom vizijom više specijaliziranih trgovina u jednoj. Tako na jednom mjestu možete pronaći veliki izbor proizvoda za dom, od početnih renovacija, kućanskih uređaja pa sve do završnih detalja s domaćinstva. Baš kao što uzrečica nalaže, MaxMart i to je to.

MaxMart je produkt obiteljske tvrtke koja je od 1954. godine jedan od vodećih prodajnih lanaca trgovina DIY tipa u Hrvatskoj. Rezultat je 70 godina napornog rada, predanosti i posvećenosti zadovoljstvu kupaca.

 

(promo)

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže