Povežite se s namaMladi glazbenik Antonio Krištofić predstavlja novi singl i videospot ”Jedina” u kojoj je spojio elektro, pop, i deephouse te najavio zaokret u kratkoj, ali iskusnoj karijeri. Pjesma pokazuje Antonijeve vokalne sposobnosti i istovremeno je moderna i drugačija.

“Nakon poznatog showa X factor Adria, Šibenskog festivala i nagrade za najbolju interpretaciju na Splitskom festivalu odlučio sam se za promjene. Često su me uspoređivali s našim kvalitetnim pjevačima kao što su Oliver, Zdravko Čolić… i to mi je naravno kompliment, ali shvatio sam da moram publici predstaviti nešto svoje i nešto drugačije. Danas se plasira sve i svašta, a smatram da je ključno da mladi pjevač otkrije što je to po čemu je on drugačiji i da to predstavi publici”, izjavio je Antonio povodom objave singla.

Ovo je prva pjesma koja je nastala u suradnji s Oljom Dešićem koji će vrlo vjerojatno biti i producent cijelog albuma jednog dana.

Videospot su snimali mladi, talentirani i inovativni Ivan Petrinić i Karlo Marković, kojima je ovo prvi angažman, a sniman je na raznim lokacijama na Krku, Vozu i u Malinskoj. U spotu uz Antonija glumi Antonia Trahlić. Singl je objavljen u suizdanju Dallas Recordsa i Maratona.