Povežite se s nama

Vijesti

Video koji promovira preseljenje u PGŽ ne zanima apsolutno nikoga

Objavljeno

na
Regionalna razvojna agencija Primorsko – goranske županije na čelu s ravnateljem Vedranom Kružićem, čiji je osnivač upravo spomenuta županija, još sredinom srpnja pomalo pompozno u Guvernerovoj palači najavila je početak kampanje koja za cilj ima promoviranje preseljenja u našu regiju.

Spomenutom predstavljanju kampanje “Move to PGŽ – Preseljenje u PGŽ” nazočio je i župan Zlatko Komadina, a desetak dana kasnije na YouTubeu je i objavljen video koji se predstavljao.

“Primorsko-goranska županija je jedna od najraznolikijih županija u svakom pogledu – kulturnom, povijesnom, gospodarskom, raznolikosti ljudi, povezanosti sa svijetom, otvorenosti i u tom smislu danas predstavljamo novu mrežnu stranicu, web naše razvojne agencije koju smo obnovili, proširili i koja je postala novi regionalni koordinator razvoja naše županije. Upravo taj film i te stranice pokazuju zašto treba doći živjeti kod nas, zašto investirati kod nas. Naši ljudi uvijek žele da smo što bolji i kvalitetniji i ovdje vlada uključivost i otvorenost”, rekao je tom prilikom župan Zlatko Komadina.

U filmu je 12 istaknutih pojedinaca odgovaralo na pitanje zašto je dobro živjeti u Primorsko-goranskoj županiji. Radi se o ljudima koji dolaze iz različitih dijelova naše županije i različitih društvenih i gospodarskih sektora: ENRICO MAROTTI, Svjetski prvak u windsurfingu, KATICA HAUPTFELD – Vlasnica turističke agencije Katarina Line te hrvatska poduzetnica godine, Prim. VLASTA BROZIČEVIĆ, dr.med – Ravnateljica Poliklinike Terme Selce, Prof.dr.sc. SNJEŽANA PRIJIĆ SAMARŽIJA -Rektorica Sveučilišta u Rijeci, NENO BELAN – Kantautor, FRANJO TOLJANIĆ – Vinar, ugostitelj i hotelijer iz Vrbnika na otoku Krku, Doc.dr.sc. SVEN MARIČIĆ – Znanstvenik, pionir 3D printa i dobitnik Državne nagrade za znanost, MARINA PULIŠIĆ- Članica Upravnog odbora Jadran galenskog laboratorija, ALJOŠA PAVELIN -Predsjednik uprave Brodogradilište Viktor Lenac d.d., Dr.sc. GORDANA NIKOLIĆ – Dekanica Visoke poslovne škole PAR te hrvatska poduzetnica godine, Dr.sc. SANDRO BRUSICH, dr.med. – Kardiolog te dobitnik priznanja Ministarstva zdravlja za izvanredni doprinos hrvatskom zdravstvenom sustavu –«Top 10» doktora RH i BOJAN BILIĆ – Arhitekt i urbanist

Video je na YouTubeu u 40-ak dana od objave prikupio svega 33 pregleda, a još prije nešto više od 15 dana kad je video imao deset pregleda uputili smo Primorsko – goranskoj županiji i Regionalnoj razvojnoj agenciji upit kako bismo doznali koliko je koštala izrada spomenutog petominutnog videa te postoji li uopće ikakav plan za njegovu promociju i iskorištavanje. Nikakav odgovor zasad nismo primili, pa tako ostaje nepoznato koliko je stanovnike PGŽ koštala ova kampanja koja prema svemu sudeći barem zasad ne polučuje apsolutno nikakav rezultat.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram