Povežite se s nama

Mozaik

VIDEO: Koktelsi objavili novi spot “Ljeto nam počinje”

Objavljeno

naDa znaju bit tradicionalni i lokal patriotski to su već dokazali, a da znaju bit moderni i u svjetskom trendu možete vidjeti u novom video-glazbenom uratku Koktelsa “Ljeto nam  počinje”. U želji da svoj rad pokazu široj javnosti te ističući ljepote svoga opatijskog kraja Koktelsi su snimili pjesmu na standardnom jeziku koja pršti od pozitive i energije kao zaštitni faktor njihovog stila.

Video se snimao prije desetak dana na lokacijama u Opatiji i oko nje.  Za ovu priliku dečki iz Koktelsa pojačali su se s atraktivnim djevojaka iz agencije MaoRi, a s njima su bile Ivana Pravdica, Natalija Mihaljević, Sara Janković, Tea Peranić, koje su uz pomoć makeup majstorice Romane Poropat dale spotu svu potrebnu ljepotu i draž. Znoj su proljevali i živce trošili te svašta kroz objektiv gledali Ivan Dražić i Danijel Kovačević, a snimalo se i na kopnu i na moru, ali i iz zraka.

“Bio je to možda najtopliji dan u ovoj godini, malo smo poremetili naš uobičajeni bioritam te se ustali najranije moguće da iskoristimo svaku sekundu prvog dana ljeta… Sneni pogledi su nestali kad su nam počeli prvi taktovi pjesme, a magija je samo krenula. Posebno hvala curama iz agencije MaoRi koje su koje su nesebično podijelile svu svoju ljepotu, žrtvovale svoj ten i bile strpljive dokraja. Hvala, Oriani Kojić koje je okupila djevojke te Igoru Jadriću iz Lida što nam je dao da mu radimo kažin na bazenu te gostima koji su to sve istrpili. Za potrebe snimanja atraktivnih kadrova Ivan Mlačović nam je ustupio atraktivni kabrio BMW M3, Sandro Biaggini svoju jahtu Žuti, dok su nam dron isterorizirali galebovi koji su htjeli eliminirati uljeza iz svog zračnog prostora i postati poznati po uspješno izvedenoj akciji. Stoga, hvala Ivanu na atraktivnom autu, Sandru ča nan je pustil da se polijevamo šampanjcem po jahti i popijemo mu sav alkohol z broda, Romani Poropat koja svojim kistom stvara čuda i ekipi portala PodUčkun.net za sve ove brutalne fotkice koje su pred vama. Za svu logistiku u pripremi zahvaljujemo Leonardu Radosavljeviću, Adrianu Požariću, Kristijanu Brnečiću, a posebno hvala Natku Smoljanu od kojeg je sve krenulo. Emocije i utiske cijelog dana vam ne možemo prepričati, ali sve se vidi na slikama. Naporno, ali nezaboravno i ne zaboravite #ljetonampocinje … “

“Vjerujemo da će ovaj veseli eksperiment postati sastavni dio vaše ljetne opreme, te da će vam se osim zimske verzije polka Koktelsa zasviđati i ovi moderni ljetni ritmovi na standardu”, poručuju Koktelsi u svom pripćenju za medije.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram