Povežite se s nama

Mozaik

VIDEO: Koktelsi objavili novu pjesmu “Kreni”

Objavljeno

na

Photo: Nel Pavletic/PIXSELLKoktelsi su prepoznatljivi po svojim jedinstvenim scenskim nastupima te kostimografiji za koncerte. Već godinama su vrlo populatni u Istr i na Kvarneru, a očekuju kako će novim singlom zaraznog ritma osvojiti cijelu regiju.

„Ljeto je naše vrijeme, zato svake godine prije ljeta objavimo pjesmu koja će biti odlična glazbena kulisa brojnih partyja. „Kreni“ ima tekst koji se lako pamti, a ritam vas pokreće i tjera na ples, što su nam potvrdile i plesačice iz plesne skupine Cool Step iz Pule koje su svojom koreografijom i energijom ispunile video spot. Veselimo se radnom ljetu i koncertima, a gdje sve nastupamo možete pratiti na facebooku, webu i Youtubeu te nam se pridružiti na najboljim tulumima ove sezone”, izjavio je pjevač benda Nikola Peršić, koji ujedno potpisuje glazbu i tekst, a aranžman je produkt cijelog benda Koktelsi.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

12.05.2023.
Obavještavamo korisnike parkirališta u Ulici Senjsko pristanište da će u nedjelju, 14. svibnja 2023. godine od 07 do 18 sati na snazi biti privremena zabrana parkiranja, na istočnom dijelu parkirališta uz ogradu i na kružnom toku na spoju s Demetrovom ulicom, zbog prolaza autobusa radi transfera putnika s kruzera. Vozila zatečena na navedenoj lokaciji premjestiti će specijalno vozilo “pauk”.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram