Povežite se s namaArmada je večeras osvojila riječke ulice doslovno! Okupljanje je u Klubu navijača Armada Rijeka počelo već oko 20 sati, a sat vremena kasnije krenuo je korteo prema riječkoj luci, odakle će čak nešto više od tisuću najsretnijih i najbržih Rijekinih navijača minutu prije ponoći “Bijelim brodom” krenuti prema Splitu gdje je sutra na Poljudu na rasporedu veliki Jadranski derbi s Hajdukom.

Mnogi navijači Rijeke komentiraju da ne mogu ni zamisliti kakva će “ludnica” biti u gradu nakon što na kraju sezone Rijeka napokon osvoji titulu prvaka, ako je ovako fantastična atmosfera večeras.

“Mislim da će ovo pamtiti sve generacije, ovo je povijesni trenutak za Armadu”, rekao je tajnik Kluba navijača Armada, Denis Povh.

Dodajmo i jednu kratku obavijest da će promet Rivom u večernjim satima ovog petka u pojedinim trenutcimma biti otežan s obzirom na izuzetno velik broj navijača Rijeke koji se trenutno tamo nalazi. U centar grada stigao je i iznimno velik broj navijača koji neće putovati na derbi u Split brodom, ali su zato došli ispratiti svoje kolege s tribine.