Povežite se s nama

Mozaik

VIDEO: Riječanka Mia Negovetić objavila novu pjesmu

Objavljeno

na

Photo: Goran Kovacic/PIXSELLMlada Riječanka nastavlja raditi sa svjetskim poznatim imenima na vlastitim pjesmama te je upravo objavila svoj drugi singl.

Mia Negovetić u veljači ove godine izdala je prvu pjesmu naziva ‘Trouble’ koja je naišla na mnoge pozitivne komentare, a sada se može pohvaliti i svojim drugim singlom, također na engleskom jeziku, ‘Runnin’ Away’.

Talentirana je petnaestogodišnjakinja i ovog puta surađivala s poznatim glazbenim imenima te je njezina nova pjesma nastala u suradnji sa švedskim autorima, Ninosom Hannom i Adamom Kullingom, koji su bili među nominiranima za MTV Music Awards, a surađivali su i na albumima poznatih glazbenika, između ostalih i popularne Anastacije.

Sama Mia je suautor pjesme te ovim singlom želi svijetu poručiti da jako voli to što radi, da je iznimno zadovoljna zbog svih dosadašnjih iskustava koje je prošla te s nestrpljenjem očekuje buduće izazove koji su pred njom.

Kao spot uz pjesmu napravljen je video s tekstom koji budi uspomene na neke najvažnije događaje koji su obilježili Mijin dosadašnji put, javlja RTL.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže