Povežite se s nama

Mozaik

Video s drive in partyja na Fiuman fejsu pogledalo preko 105 tisuća ljudi

Objavljeno

naDrive in Groove party koji se proteklog petka održao na parkiralištu pored legendarnog stadiona Kantrida okupio je veći broj posjetitelja koji su stigli svojim automobilima, no zahvaljujući lijepom vremenu, a vjerojatno i svjesni da je epidemiološka situacija ipak prilično dobra, uglavnom su se zabavljali izvan svojih vozila.

Naročito dobra atmosfera nastala je nakon što je pao mrak i kad su svi vrhunski svjtlosni efekti u produkciji obrta dBoki došli do posebnog izražaja, a da je zanimanje građana za ovaj događaj iznimno velik potvrđuje i podatak da je u protekla tri dana kraći video s početka tog partyja na Kantridi na Fiuman Facebook stranici pogledalo više od 105 tisuća ljudi te je prikupio preko tri tisuće lajkova. Organski Facebook doseg video objave bio je 225 tisuća ljudi.

Svoje zadovoljstvo ne skrivaju ni organizatori iz agencije Alterna, koji su još ranije najavili da će kompletan prihod od prodaje ulaznica biti doniran KBC-u Rijeka.

“Samim eventom poprilično smo zadovoljni, a pogotovo naši posjetitelji, što nam je i najbitnije. Nekolicina nam se javila u naš inbox odmah nakon partyja željni odgovora kada ćemo raditi novi događaj. Za sada ne možemo sa sigurnošću reći kad će to biti točno, ali možemo reći da će to biti ubrzo. Nadamo se što skorijem popuštanju mjera stožera te iščekujemo zeleno svijetlo za povratak na dancefloor!”, poručili su iz Alterne u kratkom razgovoru za Fiuman.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram