Povežite se s nama
DAMIR KEDŽO uvjerljivo je pobjedio na natjecanju mladih pop pjevača “New Wave stars 2015.” u ruskom Sochiju.

Kako je naglasio, velika mu je čast i presretan je što može predstavljati Hrvatsku na ovakvom natjecanju, na koje dolaze pjevači iz čitavog svijeta, koji u svojim zemljama imaju već izgrađene karijere.

Kedžo je oduševio sve prisutne nakon što je u prvom nastupu izveo pjesmu Celine Dion “All by myself”, dok je u drugom pjevao s izraelskim pjevačem Eddiejem Butlerom. Otpjevavši pjesmu “Kada ljubav stisne zube” autora Ante Pecotića s kojom je nastupio na Zagrebačkom festivalu u siječnju ove godine, odnio je pobjedu.

“Iznimno sam sretan i drago mi je da sam prvi izvođač iz Hrvatske koji je pobjedio na ovom natjecanju, te se nadam da sam i drugim našim izvođačima otvorio put da dođu tamo, da se prijave i naprave nešto. Ovo je za mene jedna od najljepših stvari koja mi se dogodila u životu i drago mi je što sam imao uopće prilike nastupiti u ovakvom showu, a kamoli pobjediti. Jedva čekam vratiti se u Hrvatsku, čeka me snimanje nove pjesma, te se iznimno veselim njenom izlasku kao i tome da je publika čuje”, rekao je nakon pobjede.

 

Index.hr