Povežite se s nama

Mozaik

Vijećnici jednoglasno: Niko Cvjetković i iduće četiri godine ravnatelj Gradske knjižnice Rijeka

Objavljeno

na


Gradsko vijeće dalo je povjerenje sadašnjem ravnatelju Gradske knjižnice Rijeka Niku Cvjetkoviću da upravlja ovom ustanovom i u narednom četverogodišnjem mandatu.

Predsjednik Upravnog vijeća Gradske knjižnice Rijeka Srećko Jelušić govorio je o argumentima kojima se rukovodilo Upravno i Stručno vijeće koji su jednoglasno predložili Niku Cvjetkovića, inače jedinog kandidata na natječaju. U međuvremenu Niko Cvjetković je imenovan i za predsjednika Hrvatskog knjižničkog vijeća, što je tome dalo dodatnu težinu.

Upravno vijeće naglasilo je kako sadašnji ravnatelj kroz svoje smjernice „Nova knjižnica – Otporna knjižnica“ i viđenje mjesta i uloge Gradske knjižnice kao i njenog trenutnog stanja i aktualne problematike dokazuje svoje stručne i organizacijske kompetencije koje upućuju da će i dalje uspješno voditi Gradsku knjižnicu Rijeka u narednom četverogodišnjem mandatu. Vijeće je prijedlog usvojilo jednoglasno.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže