Povežite se s nama

Mozaik

Vikend na Ljetnoj donosi novi filmski hit “Tenet” i stand-up show “Dejtnajt”

Objavljeno

na


Uzbudljivi filmski vikend u opatijskom ljetnom kinu je pred nama. Večeras s početkom u 20:30 sati na programu je spektakularna epska priča o legendarnoj kineskoj ratnici „Mulan“ koja je zbog očeve bolesti zauzela njegovo mjesto u imperijalnoj kineskoj vojsci pretvarajući se da je muškarac. U subotu, 12. rujna u 20:30 sati počinje „Tenet“, jedan od najiščekivanijih filmova godine slavnog redatelja Christophera Nolana. Ovaj uzbudljivi akcijski triler slojevite priče o borbi za opstanak civilizacije, gledatelje tjera na razmišljanje, komunikaciju i vrlo vjerojatno – ponovo gledanje. U ponedjeljak, 14. rujna u 20:30 sati prikazuje se romantična drama „Poslije svega: Sudar“, nastavak velike uspješnice o ljubavi i strasti dvoje mladih ljudi proglašen novom globalnom senzacijom nakon Twilight sage.

Za one koji često griješe kada su u pitanju ljubav i muško-ženski odnosi, ove nedjelje, 13. rujna u 20 sati dečki iz stand-up kolektiva Lajnap: Vlatko Štampar, Aleksandar Curać Šarić, Saša Turković i Goran Vugrinec dolaze sa cijelom paletom ljubavnih savjeta o zavođenju, vezama, seksu i srodnim dušama. Njihov show Dejtnajt savršen je za dejt s osobom koju volite, iako ne garantiraju da će tako i ostati do kraja večeri.

Za točno tjedan dana, 18. rujna s početkom u 20 sati u Opatiju dolaze i vrsna 4 Tenora koji publiku osvajaju svojim interpretacijama arija, evergreena, šansona i naravno, neizostavnim humorom, šarmom i pozitivnom energijom, a tako će zasigurno biti i na veličanstvenoj Ljetnoj pozornici!

Više informacija o programima Festivala Opatija i ulaznicama dostupno je na www.festivalopatija.hr.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram