Povežite se s nama

Sport

Viljušiću zlato, Šušnić srebro na Prvenstvu Hrvatske u judu za juniore

Objavljeno

na
Nakon gotovo šest mjeseci pauze od natjecanja judo je napokon ponovo započeo sa natjecanjima. U Zagrebu je održano juniorsko prvenstvo Hrvatske u velikoj dvorana „Arena“ Zagreb. Tradicionalno vrhunska organizacija državnih prvenstava kod nas ovoga puta bila je i uz stroge epidemiološke mjere. No to nije spriječilo da se velika želja za natjecanjem i vraćanjem sporta u koliko-toliko normalni kolosjek. Nastupilo je 145 natjecatelja iz 27 klubova što je odlična brojka s obzirom na veliku pauzu i trenutne otežane uvjete treniranja. 

Riječani su nastupili sa 4 natjecatelja te već tradicionalno ostvarili zapažene rezultate. U kategoriji do 60kg Luka Viljušić osvojio je zlatnu medalju i titulu državnog prvaka, dok je u ktegoriji do 48kg Lara Šušnić osvojila srebrnu medalju. Lordan Predovan (do73kg), te Paola Širol (do 70kg), ostali su bez plasmana.

Svakako je ovo uz odličnu vijest i najava nastavka uspješnih sportskih rezultata Judo kluba “Rijeke” i njenih trenera.

Natjecatelji JK “Rijeka”:

RB IME I PREZIME KATEGORIJA PLASMAN
LARA ŠUŠNIĆ -48KG 2.MJESTO
LUKA VILJUŠIĆ -60KG 1.MJESTO
PAOLA ŠIROL -70KG BEZ PLASMANA
LORDAN PREDOVAN -73KG BEZ PLASMANA

 

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram